jobbajobbajooobba!!

nån vill verkligen att jag ska ha skrivit något här, för den är inne över sju gånger om dagen haha, så nu får jag väl skriva nått men vad haha

jag har jobbat som ett djur det senaste tiotimmarspass på tiotimmarspass jobbigt men de lönar sig mohaha!
i onsdags jobbade jag sex till två sen började jag nio samma dag och slutade sju dagen efter, lååååång dag dedär, men det ger bra med cash! kommer nog inte klaga när lönen kommer nästa månag weehoo, har även lyckats klämma in lite denna helgen på ett helt nytt ställe, det var spännande men lite tyngre än dom jobb jag varit på tidigare!


mer har man väl inte att berätta en liten uppdate iaf till er eller dig som är inne mycket och kollat min bloggis^^

kram på er alla!



(jag när jag fyllde 20)

flyt

hej hej

har fått jobba rätt mycket och det har ju varit skönt, att jobba natt är underskattat, speciellt om man gör det pingsthelgen, bra pengar där, inte klagar jag.

har varit med min man hela helgen vi har köpt en massa fint till lägenheten och har rätt mycket mer att köpa. men vi börjar komma rätt överens om hur det ska se ut i den vilket är skönt. längtar så tills vi kan flytta.

har en underbar låt som min man tycker är den bästa sommarlåten, så detta lär bli min sommarplåga, nej men den är skön, lyssna och njut!







puss på er nu ska jag äta glass och ringa runt till massa ställen cya!

its all work work!

hej alla!

nu har det gått ett tag sen jag blogga, inte mycket har hänt!

har lite goa kort från igår när daniel påbörjade sin långa väg att få en grymt cool tatuering på bröstet, så dom ska jag lägga upp när jag fört över bilderna.

ska börja jobba på ett nytt ställe ikväll, ska bli spännande, vet inte vart det ligger men min kära svärfar vet så han lovade mig att han skulle köra mig dit^^ lite nervös, men känner att jag måste sova lite idag för att orka vara uppe inatt men det går inte, har alltid haft svårt att sova på dagen. men efter maten kanske jag somnar en liten stund iaf.
ska även jobba imorn natt där, härligt lite pengar sådär till sommaren ^^

ni som vill se min tatuering och väntar på att den ska komma upp i bloggen får nog vänta länge, för jag tänker inte lägga upp den mohaha. vill ni se den får ni helt enkelt träffa mig och se den i verkligheten.

nu ska jag gå och kolla om dom har en nokia laddare som jag kan få låna! puss hej

25+ och ingen klagar ;)

okej ja jag har varit dålig katrin!

vi var på ikea igår vilket var helt okej, vi köpte bara små grejer och kollade på dem stora, funderade vilka som skulle kunna passa in i våran lägenhet. vi har ju faktiskt fått lägenheten vi hoppades på =D
sen drog vi runt lite i haparanda och även över till finland lite in på alko med mera. köpte värmeljus till majlis som hette tindra på ikea, tyckte jag var mega passande, var ju sånna doft ljus^^

sen när vi kom hem så grillade vi och drack lite och hade det mysigt hela Bby Ds familj. var riktigt mysigt, satt ute länge, sen blev vi trötta och somnade.

men jag kan ju tala om för er att värmen från ryssland är nu här och vi har haft riktig sommarvärme åh så härligt, men tyvärr tror jag att bara därför kommer det att bli dåligt väder sen i sommar.


men men jag blev jätte sjuk i torsdags vet inte riktigt hur de kom sig, hade feber och var riktigt sjuk, huden gjorde lixom ont, men på fredagen var allt lite bättre så det gick bra att åka till ikea på lördagen, skulle dock inte ha druckigt känner jag för jag känner mig helt dålig idag, inte sådär bakis utan sjukis. drack ju inte så mycket.

men nu har jag väl inget mer att säga än att imorn ska jag tatuera mig och känner mig lite nervös, men det går fort över sen tror jag, eller så svimmar jag väl i stolen och missar när han gör den (hoppas hoppas ;) ).

men nu ska jag kolla när D sitter och krigar och jag ska äta massa godis
helvete vad han slaktar sa han precis mohahaaha

puss på er ;)

mobil bloggning

hej alla glada nu skulle jag bara prova att logga via telefonen då min syster ville det. Och snäll som jag är gör jag det gärna. Nu fick jag sms så får väl runda av :D puss puss

nervös!

hej nu blev jag helt plötsligt nervös på heltid!

imorn är sista visningen för lägenheten, hoppas ingen dyker upp, men med min tur kommer väl massa folk som vill ha den, redan en som budat över oss ='( vill inte, vi buda över igen men nu får de inte bli några fler bud från andra sidan!

sen ska jag faktiskt tatuera mig på måndag och det är lite nervöst=P men snyggt kommer det bli =D
nån som vill följa med och hålla mig sällskap när jag ska sitta och plågas i tre timmar?

sen har jag också köpt en ny telefon och den väntar jag på, ska bli spännande att se om det är helt som jag vill ha det ;P

så här snygg är iaf telefonen jag köpt


aja ska se topmodel nu puss på er!

Coronamedlime!

planen för idag äl enkel! min älskade mamma ska äntligen få smaka på corona med lime! har varit på systemet idag och köpt corona och lime :D

köpte även lite chips så ska vi snart beställa pizza! så det kommer bli en underbart mysig kväll bara jag och min mamma med tolv öl=D

ska försöka sno mammas kamera och ta lite flumbilder på oss när vi kanske är lite runda under fötterna tihi! men jag lovar inget!

var väl det jag hade att säga idag! hoppas ni får en mysig helg puss på er!

Mer mig helt enkelt!

mer inlägg mer bilder mer mig? ska väl försöka bli!

lite bilder iaf, plockade ut några ur telefonen, så ni måste försöka förlåta dåliga kvallan okej?=)


bilder på min klädsel igår då.
tshirt: Carlings
jeans: JC
sjal: indiska
Skor:converse (fast skorna inte var på än ;))






hitta även några på min man =D


fast lägger bara upp denna, den andra var taskig xD
vill ha en sån här puppy!


så det var de bilder jag rota fram idag, får försöka få tag i bilder som min man tar på fester på helgerna men det är inte lätt att vara jag!

mjauu!!

HEEEEJ!

idag har jag varit och hämtat min skitsnygga jeansjacka, fast jag vet inte, den känns lite stor men de kanske bara är jag=S även fått hem min nya fina bikiniöverdel som faktiskt passar, troligen min första på väldigt länge som gör de helt! var också och fika med söta linnea, vi gick även på stan en stund och kolla lite, köpte ett par shorts och en snusnäsduk, men måste byta shortsen för dom var lite små.

sen har jag bara suttit och tagit det lugnt mest hela dagen, och nu kom min underbaring bby D hit =D=D massa glad!

får väl vara lite social så får ni bilder på hur jag såg ut imorn =D nice va? puss puss

mjau barf!

valborg va mysig, köpte till och med twister och det far uppskattat skit kul, åt riktigt god mat och bara njöt, jag blev lite för tankad så vi åkte hem rätt tidigt, vet inte riktigt vad som hände =P njöt väl av dagen =D

igår låg jag och D bara och njöt av varandra gjorde inget speciellt bara var med varandra, så härligt när de blir så=)

och imorse vaknade jag tidigt och visste att bubben min ville sova längre så jag gick upp med min underbara bok och läste flera kapitel, sen kom D upp och började spela så jag fortsatte läsa, sen blev vi hungriga och älsko gjorde amerikanska pannkakor mums, sen satte jag mig och läste ännu mer men nu har jag fått ont i huvudet så jag slet mig från boken. D sitter och spelar än men jag känner mig lite illamående och undrar om det är den ohälsosamma frullen vi åt.

inget spec planerat idag bliv väl att glo tv och bara njuta av varann idag med antar jag, om inte jag lyckas lura ut han på iaf något litet äventyr, bada har han redan tackat ett stort nej till ^^

har inte några bilder att lägga ut tyvärr, måste verkligen skaffa mig en kamera så jag kan bjua er på några fräna bilder mihi

nu ska jag lägga mig och blinka med mina hundögon och se om det kan bli lite tv istället för tv-spel mihi puss på er!

RSS 2.0