jag ska flytta till mallorca!

hej alla looosers som dissade världens chans att sitta i solen nu och dricka dina egenblandade drinkar!

igår dök vi, bara för vi är coola! ashäftigt!


vi lär oss allt på en gång! gillar det!

jag hade inte tänkt gå in på detaljer utan bara skryta för er där hemma om att solen steker som fan just nu och vi börjar första lektionen snart! älska!!


puss på mamma och alla här i mallis ni andra är loosers!

ibland orkar man bara till en viss nivå!

konstigt att du säger att du älskar mig och att du inte kan tänka dig någon anna tjej i ditt liv, men när jag inte hör av mig till dig blir det tyst, jag åker om två dagar och du har inte ens velat träffa mig! känns ju verkligen som du vill ha mig, din kärlek värmer verkligen!

är väldigt trött på att känna mig som nån som bara duger i vissa sammanhang, att inte vara den du verkligen vill ha. du säger att du vill vara med mig men ta det lugnt, men att ta det så lugnt att man inte pratar på några dagar är för lugnt för mig, det är nog det för alla! jag pallar iaf inte längre!

vill du ha mig stå upp för mig och visa mig det annars kan du glömma oss!

iaf två dagar tills jag åker till mallorca! ska bli så häftigt, längtar så grymt mycket, ska bli riktigt roligt!

tvättat alla kläder idag, även vart på extream beuty och plågat mig nått så otroligt ajajajaj!

nu ska jag lägga mig och sura för jag är på dåligt humör, väntar på mitt deppgodis rakel skulle iväg och köpa åt mig!


cya BITCH!

jag är cool xD

hej bloggen

idag har jag tagit bort min tillgänglighet på viksam, jag vägrar jobba mer innan jag åker till mallorca ;) jag känner att jag vill vara hemma lite innan jag är borta tre underbara veckor. så jag tog bort den, får ringa till dom och säga att jag ska vara borta därför jag inte är tillgnglig så dom inte tror att jag inte vill va med dom längre, för det vill jag, hallå mitt jobb jue =D

idag ahr kag satt mig på knä och skrubbat toan och allt runt omkring den, den blänker nu! man kan nog se sig själv i den om man kollar noga, ne nu ljög jag.

sen provade jag på zumba, det var fan kul, synd att vårt vardagsrum inte riktigt passade mitt dansande, eller så var det jag som bara ställde mig lite fel, det ska jag lätt fortsätta med och försöka andra att vara med på, för kul var det!

nu har jag duschat och ska snart dra iväg och fika med sötleo, min fina arbetskollega/vän hihi men innan det ska jag klä på mig, för naken vill jag inte sitta och fika

så ni får helt enkelt ha en underbar dag för det hade jag då tänkt ha latero bitches!



jobba gillar vi!(Y)

för att jag jag sa att vi skulle hoppas på jobb idag och det blev det, hela tio timmar och en kvort jobb! snacka om trevligt, nu har jag redan jobbat bort fem av dom, bara fem och en kvart kvar!

sen är det bara fem dagar kvar tills jag åker till nått liiiiite varmare land, har försökt facebooka klasskamrater men det är typ ingen som har facebook, iaf inte dom i min ålder, 1991erna orkade jag inte facebooka haha, fan va elak jag är xD

mamma var mega mysig med mig igår som lagade köttfärspaj som jag verkligen älskar supergod var den =D älskar min mamma en massa, hon bara råkar vara bäst

nu ska jag äta lite till av pajen sen ska jag borsta trasslet på huvudet jag kallar mitt hår! sen iväg och jobba igen! på ett annat ställe denna gång woho, det är helt okej att vara springvikare! sålänge man får jobb villsäga ;)


Jag ska bli brun!

Hej =D

nu är det så att jag åker till soliga Mallorca på söndag, inte nästa söndag utan nu på söndag! fan va tiden har gått fort? så nu börjar nerverna kicka in.
ringde precis folksam och bad dom skicka resebevis =D så jag har försäkring med mig, är ju lixom bra =D sen ska jag bara skriva ut min läxa så jag kan plugga lite på dom =) sen packa!! tvätta måste jag med göra ^^ ska ner till tvättstugan och boka tid denna veckan! ojojoj så kul detta kommer bli! men vad ska jag ha för solskydd på min tatuering?

igår jobbade jag! idag jobbar jag. hoppas jag jobbar imorn =) på torsdag har jag en bokad tid hos extrem beuty! spännande, vad tror ni att jag ska göra där?

men lite frukost nu kanske?

puss!


umgås med mig! helt gratis!

ja idag får ni chansen att umgås med mig helt gratis, för jag har ingen att leka med idag! vi kan bowla eller spela gitarr på torget och sjunga eller varför inte dricka vin i parken med alla alkisar? låter det som något du vill göra ring mig på 555-jag-vill-umgås eller komentera detta inlägg!


Idol var underhållande!

hej bloggen

känner mig nått så sjukt trött, lite less på livet och har verkligen ingen ork, ont i huvudet på det, så det dröjer nog inte länge innan jag kryper ner under täcket och somnar!

jag har fått jobba tisdag onsdag torsdag så det var riktigt skönt, få in lite pengar innan det bär av mot mallis! längtar massor dit, men börjar också bli lite nervös. sen är ju frågan om man kanske skulle ta och kontakta sina klasskamrater nångon nästa vecka så man har nån att resa med=) vem vet,

i helgen ska jag nog vara nykter, eller nej jag ska vara nykter, har ju druckigt så mycket senaste och ska ju till mallorca nästa söndag så ah i helgen blir det vitt!


ah min huvudvärk sa precis till mig att den inte vill sitta vid datorn längre så nu ska jag gå borsta tänderna och ta på mig minpyjamas och krypa ner under täcket!

love you bitches! ;)



aaand oooff weee goooo!!!

haha hur är det möjligt att man får heeeela biosalongen för sig själv?!?!?!

igår var jag och BC på bio, vi såg Vampiers sucks, jag och hon skratta så vi fick magkrip.
vi hade ju hela biosalongen för oss själva så vi kunde ju prata och skratta hur mycket vi ville helt underbart, det gjorde väl en hel del med. eftersom jag inte sett nån twilight film så viste jag inte vilka scener som var ur filmen och inte, men det var rebecka så snäll och berättade för mig, så jag hängde då gode bra med =)


sen idag jag jag och mamma beställt Zumba som vi ska börja med, vi tänkte iaf försöka, känner ju två stycken som säger att det faktiskt är kul så ah varför inte! det kommer om en vecka =) spännande, hinner ju inte träna mkt med den eftersom jag åker nästa söndag och är borta tre veckor, men äsch det finns ju när jag kommer hem som tur är =D

nu ska jag väl klä på mig och följa min söta mamma på stan när hon ska göra lite ärenden =)

puss på er!



haha jag dör, fan va snygga!!

Underbar helg!

hej alla söta,

igår fyllde min syster år hela 18 faktiskt! helt sjukt att hon redan är 18 känns verkligen långt ifrån det, men nu är hon glad för nu finns det inget som kan stoppa henne =) helt myndig är hon, massa grattis till dig!

vi har istort sett firat henne hela helgen.
i fredags tog vi laponia båten ut i Luleås skärgård och hade räkfrossa, hur mysigt som helst var det, massa god mat jättegott vin och en mysig trubadur som spelade välkända låtar så man kunde sjunga med och bara njuta av kvällen,

sen på lördagen så kom Rakels svärföräldrar hit och lämna hennes present, en jättefin klocka fick hon, och då ställde sig mamma och gjorde våfflor så det blev lite fika när dom var här, mega mysigt

och igår fick hon ju öppna presenter och det blev tårta och annat gottigt. även våran äldre syster var med fasten hon bor i göteborg, hon var med via datorn, vi skypeade med henne så hon var med och sjöng för Rakel och var med när hon öppnade presenterna, ja vi får tacka Gunnar för skype alltså! underbar uppfinning!


idag så firar vi att min underbara systerson fyller hela två månader idag! tänk vad tiden går fort! innan vi vet ordet av är det väl hans 18års dag vi firar^^

aja nu ska jag nog gå och sova en sväng innan jag ska hjälpa mamma städa lägenheten =)

oj på tal om lägenhet så har jag fått erbjudande på en, en tvåa som jag kan åka och kolla på om jag vill, fast den känns lite dyr så jag vet inte, sen när dom kollar upp mina krediter å sånt och får reda på att jag inte har jobb får jag väl inte den ändå haha =)

men nu så puss på er!!

Godis är gott!

hej alla söta barn!

idag är det kalas som gäller, mys för syster som fyller 18 på söndag! massa grattis till henne.

vad ska jag säga finns inte mycket att berätta denna fredagsmorgon,

förutom att jag faktiskt jobbade igår, på ett helt nytt ställe, efter en stund går den andra som jobbade hem och lämnade mig ensam på stället med helt nya kunder, uscha lite läskigt var det men jag är ju så häftig att jag klarade det galant. =D

ne ni kan få en bild på söta leo med mofa istället =) puss


Massa sugen på!

eller



vilken är snyggast?

back to home!

hej verkligheten! ja nu var man hemma då efter två veckors semestrande hos pappa, bara varit en bubbla så att säga, att komma tillbax slog en verkligen i fejjan.
men nu är jag hemma och allt är som det var när jag lämnade det=)

idag har man hunnit med en del=) ringt runt till försäkringsbolag och vikariesamordningen, även till en körskola för att börja intensivplugga =) ska bli riktigt nice, vecka 42 börjar jag =) sen har jag varit på banken och fixat det sista med min pension, gud vad vuxen jag känner mig.

jag och BC bilade upp hit från pappa och shiet vilken resa det var =) men vi överlevde tillslut!

nu ska jag gå göra vettiga saker igen. känner mig helt viktig då  xD puss på rumpan!

RSS 2.0