cut em of!

känns som att jag är hungrig! kanske ska trycka i mig en macka till! eller ska man vänta till fikat klockan fem? känns långt dit! uscha!

jag har kört idag med, ingen har då dött änsålänge! men känns som att ajg är riktigt nära på att köra på nått nu, när som helst händer det haha nejdå!

jag skulle ha parkerat i stadstrafik men ännu en dag i denna stora stad Älvsby så är det filminspelning precis utanför och på storgatan så där kan jag ju inte köra såklart! så då får jag vänta med det tills imorgon.

alltid ska dom filma här utanför, är för nån film som ska komma nästa år, kommer ju hinna glömma bort det tills dess suck!


löning idag, känns ju bra, har massa saker att betala så lite pengar känns fint, dock har jag inte jobbat nått i oktober så jag kommer inte få nån lön nästa månad =( buhu får lägga mig tillgänglig i helgen och på kvällen på måndag så kanske man får jobba och skrapa ihop några kronor. kommer inte kunna jobba mycket i november heller för jag är opererad och måste vara sjukskriven, men då kanske jag får sjukpenning eller nått så då borde man få några kronor iaf, synd att det är december snart det betyder ju att alla pengar man får/har går till presenter åt andra, jag som inte ens gillar jul =( suck!

aja nu ska jag sluta klaga i er och göra mig en macka mums! puss å massa andra snuskigheter på er!

mat kanske?

jag är högt uppskattad av mig själv! en vecka kvar nu!

längtar så jag nästan spricker, vilket vore dumt och onödigt! nervös är jag inte! eller jo nervös till måndag då jag ska ta massa blodporver och annat läskigt! inte okej! mitt blod ju! men dom ville ha lite så man får väl dela med sig, eller hur var det mamma?

just nu ligger jag här och funderar på om jag ska äta eller inte hade ju varit bra! och sen vad ska man äta till kvällsmat då? jag ska nämnligen äta själv då sofie inte kommer hem fören nio! uscha så tråkigt, nån som vet vart pizzerian ligger i äbyn? xD nån som vill joina? äsch sluta svamla kvinna! gå ät! jajajaja


hejdå alla mupps!


mongo<3

jag är fan inte som man ska vara!

åh baby =D saknar min knasvän paowsan! haha dubbelve!
läste din blogg och tänker bara säga att flytta till luleå! ingen jag känner här är redo för barn och giftemål så här passar du in =D inte för att du inte gör det där ah, relaterat till ditt inlägg! love!

sitter även och saknar min underbara syster! den stora eller äldre kanske man ska säga, eller långa fast då kan man tro att jag menar den yngre, anyways jag saknar även min storasysters son! han är så himla mysig och söt å allt sång bebisar är! fast han är lite bättre!

idag fylle karin år så jag saknar även henne och hennes lilla kille, som är stor nu iof! grattis babe!

jag har väl inte så mycket att berätta förutom en grej! som hände när jag körde idag, så himla kul, jag fick kärringstopp mitt i en rondell haha fan va jag skratta åt mig själv! så klantig kan jag vara, kommer nog aldrig göra om det för det var för kul! haha


nu ska vi se har jag nån söt bild att lägga upp?

ja men titta vilka sötnosar!

även en bild på paowsan haha dubbelve!

har ingen bild på karin på denna dator tyvärr! but i love you!

bajsbajs!

rubrik?

hej bitches! såg nyss att jag har hela fem prenumeranter på bloglovin =D vad nöjd jag blev =D tack ala ni fem som är lite efter och tror att jag är bra! eller ni kanske bara läser för att jag är så trög, eller så kanske ni är lite lågt sysselsatta!

fick ett samtal av mike om att han hade mina ringar så ha skulle komma förbi och lämna dom sen så ser han att det är filminspelning precis utanför oss! haha så jävla laid! vi går ut och möter sötmike och jag får mina ringar och sen står vi och kollar lite på inspelningen, filmen heter typ en annan sida av sverige eller nått!


aja nu ser vi på bartenderskolan och man blir fan nästan arg! dom skämer ut sig själva så grovt, och inte bara sig själva utan också alla seriösa barskolor som finns i världen! tur att man var på en bra barskola!


Get out of here! And get me some money toooooooo!

hej homofreaks!

här ligger jag i älvsbyn i väntan på min körlektion! har varit på riskettan nu på morgonen och är det seriöst meningen att man ska våga sätta sig i en bil igen efter den lektionen? jag sa de, ha lika bra att avboka allt jag har bokat jag är färdig inte en chans att jag ska köra mer, dom trodde jag skämta så jag får väl sätta mig i en bil och köra på ett tag!
eller ah om mindre än en timme.

sofie är inte hemma så jag sitter här i min ensamhet och försöker fördriva tiden! ja de känns ju lyckat!

ikväll var det då planerad nyttig god mat och en mega lång promenad! får väl se vad som faktiskt blir av =P

sen ikväll med ska jag skicka ett litet ge mig jobb mail till en barchef i norge, hoppas han tycker om mig och vill anställa mig, för då betyder det att jag ska flytta till norge på obestämd tid. och ni som känner mig vet att jag älskar att flytta resa och bara göra nya grejjer!

men nu, nu ska jag värma upp lite mat från kylen som sofie fixat till mig, sen ska jag ta ut lite rikedomar från banken och ge till dom snälla tanterna på körskolan

puss på er ;)

im a rockstar! (jesper sa det!)

hej bloggen

är inte på så mycket blogghumör längre! vet det suger men det ända jag tänker på är att jag måste lägga upp bilder från mallis men jag har inte ens lagt in dem på datorn, så ni får vänta eller kolla på facebook, där finns det massvis med bilder från resan från mina klasskamrater!


resan rockade iaf! allt hände och jag älskar det!

men det bästa med resan var nog att jag träffade min vackra fruga<3 älska!!!


nu är man ju hemma dax att skriva om hemma saker! jag är sjuk och måste äta pencillin och det suger, sen ska jag börja köra bil på måndag med, sen efter två veckor körning så ska jag operera mig snart efter det, känns ganska overkligt att ha fått operations tid och dag! galet galet, så den 2 nov klockan åtta kan ni ju ge en extra tanke till mig som ska lägga mig under kniven!

nu ska jag trotsa mitt halsont och äta chips mums!



husvagnshäng i stockholm!

hej alla söta ! ni andra får inget hej!

nu är man i sverigen igen! känns bra. fast man fick en shock när piloten sa att det var två plus ute. burr jue!

nu sitter jag i en husvagn i stockholm och försöker fördriva tiden tills klockan blir fem haha! inte långt kvar eller?

men magaluf var helt sinnes, finns inga ord som beskriver resan! det som hände där får stanna mellan oss helt enkelt! saknar redan gruppnioslashtio! lovelove!

ikväll/natt klockan tolv är jag äntligen hemma i min egen säng, ska bli så nice, blev inte många bilder tagna för var rädd om kameran men några bilder blev det och dom kommer väl upp med tiden.

puss på er!

RSS 2.0